Prijevoz kućnih ljubimaca

Kvalificirani cestovni prijevoz kućnih ljubimaca

Stručni prijevoz

Želimo apelirati na sve istinske ljubitelje životinja da za prijevoz kućnih ljubimaca koriste prilagođena vozila kako bi vaši ljubimci što udobnije i bez nepotrebnog stresa stigli do odredišta.

Koristeći neadekvatan prijevoz Vaš ljubimac može iznenadno i nepredviđeno reagirati (skakati, grebati, sliniti, lajati, povratiti, izvršiti nuždu itd.) te možete doživjeti velike neugodnosti.

Veterinarska stanica Osijek d.o.o., ishodila je sve potrebne dozvole za PRIJEVOZ KUĆNIH LJUBIMACA kako u zemlji tako i u EU, te posjeduje specijalizirano teretno vozilo za transport, odobreno za obavljanje prijevoza Rješenjem MPUVSH-a (Prijevoznici tip-2 za duga putovanja HR 0002/22), odnosno, zadovoljava sve higijenske i druge propisane uvjete za tu djelatnost.

Njime upravljaju djelatnici veterinarske struke koji su osposobljeni (certificirani) od strane Hrvatske veterinarske komore za PRATITELJE ŽIVOTINJA U PRIJEVOZU!

Sa nama Vaš ljubimac će bezbrižno i sigurno stići do željenog odredišta.
Koristeći naše usluge i sami sudjelujete u održanju, napretku i poboljšanju naše djelatnosti.

NOVA usluga uključuje PRIJEVOZ KUĆNIH LJUBIMACA u slučaju potrebe transporta od mjesta prebivališta do veterinarske ambulante i nazad za:
• veterinarske preglede i liječenja
• veterinarske zahvate i dr.

Nazovite nas s povjerenjem.